Personeelsgesprek.nl is een bijzonder handig softwarepakket waarmee managers en personeelszaken veel tijd en werkdruk kunnen besparen bij het voorbereiden van personeelsgesprekken.

woensdag 29 mei 2013

In acht stappen naar tevreden en gelukkige medewerkersgelezen op personeelsnet.nl
Tevreden medewerkers zijn creatiever, productiever, gaan met plezier naar hun werk en zijn minder afwezig door ziekte. Ook nemen arbeidsconflicten af, waardoor er meer aandacht is voor goede dienstverlening en mooie producten. Alle reden dus om medewerkers met deze 8 stappen gelukkiger te maken.
Het is bij HR-professionals wel bekend: met een goede werksfeer, waarin werknemers plezier in hun werk hebben, worden betere diensten en producten afgeleverd. Dus wat prettig is voor de medewerkers, is ook goed voor de organisatie. Dat stelt psychologe, coach en auteur Dianne Lang, die in haar adviespraktijk manieren verzamelde om werknemers vrolijk, tevreden en gelukkiger te maken.
Randvoorwaarde voor meer geluk en werkplezier is wel dat de directie en het management echt gemotiveerd zijn om verbeteringen door te voeren. Bovendien moet de HR-afdeling klaarstaan om de juiste ondersteuning en begeleiding aan te bieden.
Lees de rest van het artikel en de 8 stappen hier: http://www.drielingh.nl/Personeelsgesprek/?p=301#sthash.XdmCqyjk.dpbsGeen opmerkingen:

Een reactie posten