Personeelsgesprek.nl is een bijzonder handig softwarepakket waarmee managers en personeelszaken veel tijd en werkdruk kunnen besparen bij het voorbereiden van personeelsgesprekken.

zondag 4 december 2011

Een opleiding volgen in tijden van crisis :


4 redenen waarom dit een goed idee is.

Je werk behouden
De keuze van de bedrijfsleiding in tijden van crisis, zal bij het ontslaan van werknemers eerder vallen op iemand met minder kennis en vaardigheden dan op de werknemers die zijn kennis op peil heeft gehouden.

Werk vinden
Stel: U wordt toch ontslagen, Dan zal bij het solliciteren in een ander bedrijf, de bedrijfsleiding eerder iemand aanwerven die MS Office wel onder de knie heeft. Dan iemand die de programma's maar zus en zo kent.

Voorop gaan in de strijd
Bent u mee met de laatste ontwikkelingen, kunt u de laatste technieken ? Innovatie maakt het verschil, ook in tijden van crisis.

Focus op competentie
Certificaten focussen tegenwoordig veel meer op de competenties. Deze kunnen dan ook het verschil maken in tijden van crisis. Want goede werkgevers willen de juiste mix van ervaring, werkattitude en competentie.

1 opmerking:

  1. Tegenwoordig is het heel erg verstandig als je een opleiding volgt tijdens het werk. Zo heb ik samen met mijn collega's de opleiding kunnen volgen en het werk mogen behouden.

    BeantwoordenVerwijderen